Ionska i masažna četka za lijepu kosu, kao da ste upravo izašli iz salona

Ionska i masažna četka za lijepu kosu, kao da ste upravo izašli iz salona

Imate li i vi neposlušnu, živahnu kosu? Želite ju brzo izravnati i lijepo oblikovati bez oštećenja kose? Tada je ionska i masažna četka pravo rješenje za vas!

Što je ionska i masažna četka za kosu?

Ionska i masažna četka za kosu alat je za češljanje, ravnanje i oblikovanje neposlušne, živahne kose bez oštećenja. Negativni ioni uklanjaju statički elektricitet iz kose i poboljšavaju njezinu fleksibilnost, dok prodiru u svaku vlas i u potpunosti je okružuju, zadržavajući tako vlagu u kosi. Zbog toga kosa izgleda vitalnije i zdravije, a možete ju i izravnati duljim raščešljavanjem. Funkcija masaže razmazit će vaše vlasište i osigurati dobru cirkulaciju krvi. Tako će vaša kosa izgledati ljepše, sjajnije.

Kako negativni ioni utječu na kosu?

Negativni ioni su negativno nabijene čestice (elektroni) u zraku koje se ne mogu vidjeti golim okom, jer je promjer negativnog iona iste veličine kao i tisućica promjera čestice vodene pare. Nestabilni su, pa se vežu za ostale čestice (prašina, prljavština) i posebno za pozitivno nabijene ione (statički elektricitet).

Kako se koristi ionska i masažna četka za kosu?

Ako znate kako se koristiti četkom za kosu, onda također znate koristiti ionsku i masažnu četku za kosu.

Ionska i masažna četka za kosu potpuno je jednostavna za upotrebu, a razliku ćete primijetiti prvi put kad je počešljate. Oslobodite milijune aktivnih iona pritiskom na gumb. Negativni ioni pobrinut će se za uklanjanje statičkog elektriciteta s kose i poboljšanje njihove fleksibilnosti, dok prodiru u svaku vlas i u potpunosti je okružuju, zadržavajući tako vlagu u kosi i dajući joj sjaj. Kosa će biti lagana, meka, sjajna i lijepo će padati. Duljim češljanjem možete i ispraviti kosu. Kosa će izgledati ravnije i nadasve zdrava.

Zašto će vaša kosa izgledati posebno zdravo?

Važno je napomenuti da ionska i masažna četka za kosu ne djeluje na bazi zagrijavanja i ne oštećuje kosu tako da ne možete opeći ruke i potpuno je sigurna za upotrebu. Uz to, ionska i masažna četka neće toplinski tretirati kosu pa se neće toliko isušiti kao prilikom glačanja.

Poznata slovenska frizerka Katja Mahne također potvrđuje rezultate češljanja ionskom i masažnom četkom za kosu. Kaže da je kod češljanja ionskom i masažnom četkom kosa poslušnija i lakša za oblikovanje. Često ju koristi za uređivanje frizura izvođača prije TV snimanja.

Zašto i vi svakodnevno nemate tako lijepu, sjajnu i lijepo padajuću kosu, kao da ste upravo došli iz frizerskog salona?

Gdje mogu kupiti ionsku i masažnu četku za kosu?

Ionsku i masažnu četku za kosu možete naručiti izravno s web stranice www.layout.hr.

Ako imate dodatnih pitanja, možete nas kontaktirati. Dostupni smo putem e-maila: ioni@layout.hr ili putem telefona: 091/926 79 14 ili 099/516 86 43. Rado ćemo vam pružiti sve informacije o ionskoj i masažnoj četki za kosu, te našim ostalim proizvodima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*