fbpx
ionex logo

Mišljenja

Sažeci korisničkih pisama objavljeni su u nastavku. Originale čuvamo u sjedištu tvrtke IONEX d.o.o.

Iznad svih očekivanja! Odličan zdravstvenI efekt kod autoimune bolesti FIBROMIALGIJA! Rezultati su bili već vidljivi nakon jednog tjedna redovne ionske terapije (koristila sam 3x dnevno).

Gabriela Kunc, travanj 2020

IONEX ionizator zraka smo koristili kod kuće i na poslu više od 10 godina. Jako sam zadovoljan sa uređajem jer nam se zdravlje i život poboljšao. 2018, godine sam počeo koristiti IONEX ionizator za auto kada nas je troje putovalo autom kroz Španjolsku i Portugal na duži vremenski period tokom ljeta. Prešli smo skoro 11,000 kilometara sa konstantno upaljenim ionizatorom, bilo je preko 30 stupnjeva celzijusa i nismo imali klimu. Rezultati su bili izvanredni: Trebali smo manje sna – otprilike 2 do 3 sata manje, nismo se gotovo nikada umarali – čak i nakon 6 do 16 sati vožnje; uvijek smo bili raspoloženi za nove aktivnosti – bilo je mnogo novih spontanih odluka. Uvijek smo timski surađivali – bez ijednog konflikta, uvijek dobro raspoloženi – smijali smo se na vlastiti račun svaki dan. I tim je bio jednoglasan – zahvaljujući ionizatoru zraka imali smo odlično putovanje.

Janko Lah, lipanj 2019

Imam staru pećnicu u dnevnom boravku. Prije korištenja IONEX ionizatora zraka, imala sam problem sa suhim grlom svake ljetne sezone. Pored toga što sam bila oprezna sa loženjem, uvijek je postojala određena količina dima koja je izlazila iz pećnice i širila se po sobi. Nekada, to čak nismo ni primjećivali. Nakon samo 14 dana upotrebe ionizatora, bol je nestala. To je bilo prije 3 godine. Od tog trenutka, ionizator se pokazao više nego odličan, kupila sam ga za dodatne 2 sobe.

Marjana, veljača 2018

Imao sam problema sa sezonskim alergijama zadnjih deset godina. Problemi bi se pojavljivali u proljeće i trajali tijekom cijelog ljeta. Nakon korištenja ionizatora tijekom ljeta, primijetio sam manju osjetljivost i bržu obnovu organizma nakon što bih cijeli dan bio vani. Sljedeće godine počeo sam ponovno pripremati svoje tijelo za ionsku terapiju, kao što se i preporuča, i iznenađujuće nisam primijetio raniju osjetljivost na alergene, kao prijašnjih godina, čak sam mogao i prestati uzimati lijekove. Obnova organizma je bila mnogo kraća nakon dužeg vježbanja i izloženosti vanjskom zraku. Kad god idem na neko novo mjesto na kojem ostajem duže, uvijek nosim ionizator sa sobom. Super sam zadovoljan i preporučujem
IONEX ionizator zraka svakome sa sličnim problemima.

Bojan Bančić, rujan 2016

Odlučili smo kupiti ionizator jer nas je smetala prašina u kući, posebice u dječjoj sobi. Nakon samo nekoliko dana korištenja, primijetili smo da je prašina prestala letjeti uokolo i ostajala je tamo gdje je pala, zbog čega je čišćenje bilo mnogo lakše. Preporučujemo posebno za obitelji s malom djecom, ali i općenito svima koji žele učiniti nešto pozitivno za svoje zdravlje.

Obitelj Kunavar, studeni 2006

Moje osobno iskustvo korištenja IONEX ionizatora zraka. Ja sam umirovljena kirurginja na onkologiji. Tijekom djetinjstva patila sam od čestih bakterijskih i virusnih infekcija, a u to vrijeme nikako se nije mogao pronaći uzrok. Kasnije je napredak u medicini omogućio otkrivanje uzroka mojih čestih infekcija, koje su najčešće bile uzrokovane raznim patogenima. Otkriveno je da imam poremećaj bijelih krvnih stanica (T i B limfocita) i rezultat toga je bila vrlo loša reakcija mog imunološkog sustava na infekcije. Moji problemi su se s vremenom pogoršali s obzirom na izloženost štetnim čimbenicima na radnom mjestu. Nakon odlaska u mirovinu, moj imunološki sustav je bio dodatno oslabljen, te sam završila na nekoliko teških operacija. Bila sam zatrovana alergijama na razne lijekove i alergene u mom okruženju. U siječnju 2014. odlučila sam isprobati IONEX ionizator zraka kako bi vidjela može li mi pomoći s mojim problemima. Uz redovito korištenje, moje alergije su se povukle i otkrila sam da ionizator vrlo brzo uklanja sve neugodne mirise iz sobe. Za precizniju analizu IONEX ionizatora zraka potrebno je više vremena. Međutim, ono što sam vidjela dosad sugerira da zaista pomaže s infekcijama i alergijama.

Marija Auersperg, ožujak 2015

Koristila sam IONEX ionizator zraka dva mjeseca. Prije toga sam imala problema sa alergijama na travu i česticama prašine. Vjerovali ili ne, u nekoliko navrata sam grabljala travu i sijeno i mislila sam da će mi se pojaviti alergije, no to se nije dogodilo – moje alergije su nestale zauvijek! Jedino što sam morala raditi je udisati negativne ione nekoliko puta dnevno.

Janja Grabner, lipanj 2015

Vaše tijelo postaje prava simfonija zdravlja i udobnosti čim vaš mali pomagač IONEX stvori atmosferu koja je ispunjena negativnim ionima. Osjećate se kao da je pored Vas upravo prošla oluja, a sve Vaše brige postaju davna sjećanja, što vam daje osjećaj opuštenosti, mirnoće i vitalnosti. Ima blagotvoran učinak na vaše tijelo što je potvrđeno kroz iskustva ljudi koja traju desetljećima. Nemojte se okretati ionizatoru tek kada vas iznevjeri tradicionalna medicina. Može vam biti od velike pomoći i dok ste zdravi. Mi liječnici uvijek kažemo da neki zdravstveni problemi mogu postati mnogo manje izraženi ili čak i nestati kada bi se samo izbjegavao stres. Studije pokazuju da postoje mnoge dobrobiti od negativnih iona i zaista je najbolje da ih otkrijete i sami. Važno je da ionizacija može poboljšati vaš život i donijeti vam značajne rezultate bez ikakvih nuspojava. Dugotrajna izloženost ioniziranom zraku može donijeti i dugotrajna poboljšanja. Negativni ioni su prirodni antidepresivi koji pomažu i u otklanjanju nesanice. Nakon što sam pročitala ovu knjigu, moram pohvaliti autoricu na ogromnom trudu u predstavljanju i objašnjavanju terapije, prevencije zdravlja koje proizlazi iz okruženja uključujući i iznimno blagotvorno djelovanje negativnih iona. Možda će pozitivni učinci ionizacije prikazani ovdje potaknuti one koji se još uvijek premišljaju na prvi korak prema životu u skladu uz svojeg malog pomagača IONEX-a. Moje osobno iskustvo potvrđuje sve ranije navedene činjenice.

Dr. Mirjam Levstik Bravničar, spec. med., rujan 2015

Jako sam zadovoljna što mogu izjaviti kako mi više ne trebaju lijekovi protiv alergija otkako imam IONEX ionizator zraka. Moje kihanje je također prestalo.

Cvetka Adanič, studeni 2013 

Ja sam dugogodišnji korisnik klime i bio sam ovisan o zraku iz klime kad sam radio u inozemstvu. Moje zdravlje se značajno pogoršalo i stalno sam patio od prehlada čak i kad sam uzimao vitamine i išao u teretanu. Kada sam boravio u Sloveniji, vidio sam članak o IONEX ionizatoru zraka koji me uvjerio da ga isprobam. Kako sam alergičan na čestice prašine, udisao sam negativne ione i shvatio sa se moje zdravlje znatno poboljšalo. Moji kolege na poslu su primijetili da su se bolje osjećali u mom uredu nego u svojem iako im nikada uopće nisam spomenuo ionizaciju. Uvijek nosim ionizator sa sobom u hotelske sobe i kad idem na odmor ili poslovna putovanja. Moje zdravlje je od tada potpuno stabilno.

Tadej, Ljubljana, srpanj 2010

Kako je moja kćer alergična na prašinu, odlučila sam se za IONEX ionizator zraka prije dvije godine. Bila sam ugodno iznenađena koliko je čist i svjež zrak u sobama nakon samo jednog tjedna. Pratila sam savjete proizvođača i dala kćeri da udiše negativne ione izravno iz ionizatora. S vremenom se njezina nazalna šupljina pročistila i njezin san je postao mnogo mirniji.

Marjana Strmičnik, rujan 2009. 

Otkako koristim IONEX ionizator zraka u spavaćoj sobi, moj krvni tlak se potpuno normalizirao.

Dana, ožujak 2007

Prije dva mjeseca sam kupila vaš ionizator zraka i već mogu reći da sam sigurno donijela pravu odluku. Sve moje sobe su sada ispunjene predivnim zrakom, a kronična suhoća mojih dišnih putova je gotovo nestala.

Sonja Trobec, 23. siječnja 2006

Na mom radnom mjestu zrak je bio prepun prašine jer nije bilo ventilacije. Veliku razliku sam primijetila već nakon mjesec dana od postavljanja ionizatora u uredu; zrak je svjež, a ja imam više energije za rad.

Tadeja, ožujak 2005. 

Vaš ionizator zraka radi savršeno i korištenjem sam svu ozbiljnu alergiju doveo pod gotovo potpunu kontrolu. Otkako sam ga kupio prije godinu dana, gotovo nikad nisam morao uzimati lijek protiv alergije i vrlo mirno spavam po noći.

Rado Kladnik, kolovoz 2005 

Koristila sam IONEX ionizator zraka u kuhinji i savršeno uklanja neugodne mirise.

Metod, studeni 2005. 

Tete u vrtiću su primijetile da su se smanjile pojave respiratornih bolesti otkako smo počeli koristiti ionizator.

Vrtić Mavrica, lipanj 2002. 

Moje dijete nema nikakvih simptoma alergija već mjesec dana. Uzima homeopatske lijekove već dvije godine, a koristio je i Claritin i Nasonex, te je povremeno imao i alergijski kašalj. Ali otkako je počeo koristiti ionizator, alergija je nestala. Čak su nestali i problemi s disanjem tijekom noći. ZAISTA SMO ZADOVOLJNI REZULTATIMA.

Irena, kolovoz 2016 

Prije nekoliko godina imao sam raznih problema, cijelo vrijeme sam se iscrpljivao, srce mi je lupalo, imao sam visok krvni tlak, upaljene mišiće i stalne probleme s apetitom. Otkrili su disfunkciju štitnjače. Liječnik mi je preporučio da uzimam sintetičke hormone. Kako sam u prošlosti imao prilično loše iskustvo s hormonima, nisam se odlučio za ovu terapiju. Kad sam u časopisu pročitao da negativni ioni reguliraju rad štitnjače, kupio sam IONEX ionizator, moji problemi su sada prošlost. Jako sam zadovoljan s njim i nosim ga sa sobom kad odem u toplice i na put.

Vida Mikolič, listopad 2013

Nakon što sam za poklon dobila IONEX ionizator zraka, koristim ga 24 sata dnevno. Otkako sam ga počela upotrebljavati, ustanovila sam da se moje stanje zdravlja poboljšalo, više sam usredotočena i mogu svakodnevno obavljati svoje zadatke lakše i s više energije, te također bolje spavam noću. Moj pokojni otac također bi ponekad koristio ionizator dok je ležao u krevetu. Primijetila sam kako je spavao mirnije i lakše disao. Za to vrijeme nije se zarazio bakterijskim ili virusnim infekcijama, što se nažalost dogodilo u bolnici. Zbog toga se jako zalažem za upotrebu ionizatora zraka u bolnicama, umirovljeničkim domovima i bilo kojim drugim ustanovama gdje borave mnogi bolesni i zdravi ljudi. 

Milica Pavček, 23. travnja 2010

Prije dvije godine kupila sam dva ionizatora zraka, za obitelji moje djece- kćeri i sina. Budući da je moja unuka alergična na grinje i prašine, preporučila sam joj da udiše negativne ione iz četkice s ugljikom. Djelovalo je u roku od šest mjeseci – nos joj više nije bio začepljen, a oči nisu bile crvene i suzne. Sama sam redovito koristila inhalacije negativnih iona kako bih smanjila krvni tlak u roku od godine dana.

Ida Ravdar, svibanj 2010

Kupila sam IONEX ionizator jer imam plućnu bolest i astmu. Jako sam zadovoljna njime, pa bih ga preporučila starijim osobama, a posebno onima koji imaju probleme s plućima, maloj djeci i trudnicama.

Erna Slamič, 30. svibnja 2007

Ionizator koristimo kod kuće već duži niz godina u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi i u automobilu. Moram priznati da su ionizatori postali neophodni u našoj obitelji. Svima koji imate raznih problema tijekom vožnje u automobilu, preporučujem da kupite ionizator za automobil. Toplo preporučujem ionizator za dnevni boravak ili spavaću sobu za astmatičare.

Rado Ambrož, siječanj 2005

U mojoj obitelji svi smo zadovoljni ionizatorom i stvarno se osjećamo vrlo dobro. Posebno sam sretan nakon posljednjeg liječničkog pregleda. Alergo testovi na koži su izvrsni.

Metod Zupančič, 19. studenog 2005

Po odlasku u mirovinu, iznenada sam počeo kašljati. Kašalj se nije mogao otkloniti čajem, većim dozama vitamina ili opreznom prehranom. Opremio sam stan vašim ionizatorom. Učinci su bili odmah uočljivi. Nakon samo nekoliko dana zrak u sobi je bio čišći, prašine gotovo nije bilo, mirisi su nestali i, začudo, čak i miris plijesni, koji se nije mogao ukloniti na bilo koji drugi način. Nakon nekoliko dana, kašalj je također počeo suzbijati. Nakon dva mjeseca u cijelosti je prestao.

Dr. Srečko Bergant, 26. ožujka 2002

Imala sam poteškoća s disanjem, nisam mogla disati kroz nos jer je uvijek bio začepljen. Problemi su počeli u rujnu i trajali su različito vrijeme, ponekad sam cijelu godinu uzimala tablete. Nakon što sam počela koristiti vaš ionizator, problemi su polako počeli nestajati i prestali se pojavljivati sljedeće godine. Danas imam ionizator u kuhinji, dnevnoj sobi i spavaćoj sobi. Isplatilo se jer više nemam problema s disanjem.

Maruša Hafner, svibanj 2002

Živimo u centru grada, a ispod nas je restoran. Bez obzira na to jesu li prozori otvoreni ili ne, miris hrane uvijek dolazi u naš stan, uglavnom me muči miris luka. Pokušala sam s različitim osvježavajućim mirisima, ali nije pomoglo. Nakon upotrebe IONEX ionizatora, neugodni mirisi su nestali. Također sam otkrila da uopće nisam prehlađena dvije godine, premda sam gripu prije imala svake godine.

Sanda iz Ljubljane, travanj 2002

Prije nekoliko godina imala sam napade tjeskobe koji nisu prestajali danima. Moj san je bio jako loš, budila sam se nekoliko puta svake noći. Nisam uzimala lijekove jer sam se bojala da ću postati ovisna o njima. Tada sam pročitala da negativni ioni uklanjaju živčane probleme i čine da se osjećate bolje. Odmah sam kupila vaš ionizator i često ga imala uza se, redovito čak i za vrijeme spavanja. Dopustite mi da vam kažem da od tada mirno spavam, rijetko se budim usred noći i tjeskoba je nestala.

Nada iz Ljubljane, 15. siječnja 2001. godine

Top