fbpx
ionex logo

Ionska masažna četka za kosu

255,00kn

★★★★★

Je li vam je teško kontrolirati kosu? Želite li ju brzo izravnati i ne želite koristiti termičke ili kemijske metode koje oštećuju kosu? Ako je vaš odgovor potvrdan, ionska četka za kosu je pravo rješenje za vas!

Prednosti uporabe

Ionska četka za kosu ima mnogo korisnih značajki i prednosti u odnosu na obične četke za kosu, kao što su:

Eliminira statički elektricitet iz kose – kao rezultat toga, frizura ostaje glađa, urednija i pitomija.

Negativni ioni zatvaraju zanokticu – ovo poboljšava strukturu kose, uklanja oštećenja kose.

Lakši način ravnanja kose – umjesto klasične termičke funkcije, ionska četka za kosu ovu funkciju obavlja s ionima

Kosa ne gubi vlagu – postaje fleksibilnija

Funkcija masaže – povećava cirkulaciju krvi u vlasištu i samim tim priljev hranjivih sastojaka, što znači zdraviji izgled i brži rast kose.

Jednostavno održavanje – ionski dio četke treba čistiti samo jednom svakih šest mjeseci pamučnom krpom tijekom uobičajene uporabe.

Kako djeluje ionska četka za kosu?

Ionska četka za kosu alat je za češljanje, ispravljanje i oblikovanje frizura. Kosa ima pozitivne i negativne ione, ali aktivnosti poput češljanja kose ili brisanja ručnikom uklanjaju negativne ione iz kose. Kao rezultat, uzrokuje nam statički elektricitet i ispupčenu kosu. Pomoću ionske četke uklanjamo pozitivan naboj s kose. Dakle, ponovno uspostavljamo zdravu ravnotežu pozitivnih i negativnih iona. Ako je kosa izložena nedostatkom negativnim ionima, statički etektricitet se uklanja s dlake i postiže se poboljšana fleksibilnost kose. Negativni ioni izuzetno su važni za kosu, jer prodiru u svaku vlas i potpuno je okružuju, zadržavajući na taj način vlagu u kosi. Na taj način možete ispraviti kosu duljim češljanjem.

Istodobno, četka ima i funkciju masaže koja mazi cijelo vlasište i osigurava dobru cirkulaciju krvi.

Što su negativni ioni

Negativni ioni su negativno nabijene čestice (elektroni) u zraku koje se ne mogu vidjeti golim okom, jer je promjer negativnog iona iste veličine kao i tisućica promjera čestice vodene pare. Nestabilne su, pa se vežu za ostale čestice i posebno za pozitivno nabijene ione (poput prašine, statičkog elektriciteta, mrtvih stanica kože).

Tehničke specifikacije

Težina

0,22 kg

Dimenzije

24 × 7 cm

Boja

Crna

Težina

Težina četke: 0,16 kg, Težina četke u paketu s uputama: 0,22 kg.

Operacija

Djeluje na bazi ugrađene baterije koja se puni putem priloženog USB kabela.

Životni vijek

Nije ograničeno

Naručite naše proizvode

Top