fbpx
ionex logo

zAPPICATOR

1.320,00kn
175,19 €

★★★★★

Zappicator se koristi za uklanjanje parazita i drugih organizama u hrani. Štetne tvari pretvara u netoksične tvari pa ih čini sigurnijim za jelo. Posebno je koristan za sirovu hranu, meso, voće, povrće i također prerađenu hranu. Osim hrane, Zappicator možemo koristiti i za kozmetiku, vodu, druga pića, biljke (za uklanjanje plijesni koji se pojavljuju kada ih zalijevamo) i druge manje svakodnevne predmete koji mogu sadržavati štetne organizme

Paraziti u tijelu

Svi imamo određene vrste parazita u svojim tijelima. Najviše su izloženi ljudi s oslabljenim imunološkim sustavom i djeca. Problem s parazitima nastaje kada ih imamo previše ili kada nose određene bolesti. Praktično sve bolesti potječu od parazita, ali nisu ograničene njima. Mogu nam nanijeti štetu izravno ili neizravno, ali njihova je prisutnost u našem tijelu uvijek štetna. Problem s parazitima je što u sebi nose bakterije, viruse i gljivice. Uobičajena praksa koju trenutno imamo je da liječimo svoje tijelo za određenu bakteriju / virus, umjesto da prvo uništimo svog domaćina – parazita.

Kratki videozapis koji prikazuje uništavanje ovojnice parazita frekvencijskim valovima koje proizvode Zappicator i Zapper uređaji

Kako djeluje Zappicator?

Uređaj Zappicator razvila je svjetski poznata dr. Hulda Clark, pionirka na polju biorezonantne tehnologije. Koristi elektromagnetsko polje (ukratko EMF) za uklanjanje staničnih membrana mikroorganizama, čime uništava štetne patogene i bakterije. Uređaj Zappicator koristi standardni protokol, razvijen od strane dr. Clarka, i proizvodi oblik kvadratnog vala s frekvencijskim izlazom od 1000 Hz i 100% pozitivnim pomakom.

Zappicator koristi frekvenciju za uklanjanje svih vrsta parazita iz hrane prije nego što ju progutamo. Istovremeno ova frekvencija također mijenja strukturu vode i uklanja prethodno stanje memorije što povećava njezinu kvalitetu.

Zappicator je posebno koristan osobama koje uglavnom jedu sirovu ili neobrađenu hranu, pa ga je izvrsno koristiti za vegane, voćare i slične.

Ne možemo koristiti Zappicator za uklanjanje neživih tvari poput kemikalija (živa u hrani, različiti aditivi, …)

Unutrašnjost Zappicator-a sastoji se od orgonskog akumulatora koji energiji spektra biofrekvencije dodaje bilo koji predmet koji stavimo na vrh uređaja. Orgone je prvi otkrio austrijski liječnik William Reich koji je vjerovao da možemo skupiti energiju oko njega i prenijeti je na žive organizme. Jedina slabost orgona je ta da on ne može prolaziti kroz metal, što posljedično zaustavlja frekvencijske valove isto tako i od akumulatora orgona. Stoga je vrlo važno da na uređaj Zappicator ne stavimo metalne ploče ili zdjele, jer on neće moći probiti.

Upute za korištenje

Uključite AC / DC 9V 200mA adapter u utičnicu, a također priključite ženski utikač u utičnicu zappicator.

Uključite uređaj, stavite predmet (hranu, vodu, kozmetiku…) na vrh uređaja i ostavite ga tamo 20-25 minuta. Za to vrijeme bit će prikazano LED svjetlo. Nakon 20-25 minuta postupak čišćenja je završen. 

U ovom trenutku uređaj isključite pritiskom na simbol O što će također isključiti LED svjetlo. Nakon toga isključite uređaj iz utičnice. Raspon Zappicator-a je 25-35cm u okomitom smjeru, mjereno od vrha uređaja (na koji stavljamo hranu ili druge predmete). Zappicator uvijek treba biti suh! Ne stavljajte hranu ili piće preko njega u metalnu posudu, već umjesto toga koristite staklo ili plastiku. 

Uređaj je namijenjen samo osobama i osobnoj uporabi. Zappicator nije medicinski proizvod. Ne smije se koristiti na bilo koji drugi način, osim onoga što je napisano u priručniku s uputama. Ne izlažite uređaj vrućini i vlazi. Držite ga dalje od male djece. Uređaj ne smiju koristiti djeca i osobe s mentalnim poremećajima kako bi se spriječilo pogrešno korištenje. Ne otvarajte uređaj. Ne koristite uređaj ako je bilo koji njegov dio oštećen. U slučaju da ga želite baciti, pohranite ga u otpad za elektroničku opremu i reciklirajte.

Tehničke značajke:

  • 1 kHz kvadratni 100% pozitivni odmak
  • 5 snažnih neodin antena sa sjevernom polarnošću
  • Organska jedinica

Paket sadrži:

  • 9V 20mA AC / DC adapter (napajanje)
  • Zappicator bio-impulsni uređaj za obradu hrane i pića s orgonskom jedinicom

naručite naše proizvode

Top