fbpx
ionex logo

Zapper Rapid orgon 30 kHz s bakrenim držačima

949,00kn
125,95 €

★★★★★

Jeste li čuli za ZAPER? Zanima vas što dr. Hulda Clark preporučuje u svojoj knjizi “Terapija za sve bolesti”?

ZAPER je generator frekvencijskih valova koji pomoću vibracija uklanja parazite iz vašeg tijela. U svakom tijelu ima puno parazita koji su štetni za zdravlje.

Dali ste znali?

Naime, radi se o mikroorganizmima koje je teško ukloniti iz tijela, jer su zaštićeni od vrućine, lijekova, dezinfekcijskih sredstava itd. Pomoću revolucionarnog ZAPPER-a možete ih potpuno uništiti. Dr. Hulda Clark u svojoj knjizi “Terapija za sve bolesti” navodi što su paraziti i kako ih se može ukloniti. Više u opisu u nastavku.

Ovaj model Zapper uređaja je također kompatibilan s gel elektrodama.

 

Što je Zapper?

Orgon brzine 30 kHz s bakrenim ručkama je generator frekvencijskih valova koji pomoću vibracija uklanja parazite iz vašeg tijela . Brojni paraziti se nalaze i šire se u svakom tijelu, jer ih stalno hranimo raznim metalima i plijesnima, koji u naše tijelo ulaze hranom, zrakom itd. Paraziti su uzrok mnogih bolesti, među kojima su i dalje neizlječive: Alzheimerove, Parkinsonove, demencije itd.

ZAPER, jedinstveni uređaj koji je potpuno bezopasan za tijelo, razvila je dr. Hulda Clark i napisala je knjigu, “Terapija za sve bolesti”, u kojoj je objasnila kako je izliječila brojne pacijente ovom terapijom. Radi sa slabom strujom napona od 3,5 mA, 9 V i ne nanosi nikakvu štetu tijelu. NE SMIJU koristiti samo osobe koje imaju pejsmejker, trudnice i bebe.

Kako djeluje?

Zapper oštećuje negativno nabijenu vanjsku membranu parazita slabom strujom. Negativni naboj vanjske membrane štiti parazite od bijelih krvnih stanica (= imunološki sustav), pa ih ne mogu ukloniti iz tijela, jer bijele krvne stanice imaju i negativan naboj. Iz fizike znamo zakon polariteta koji kaže da se elementi s istim nabojem odbijaju jedni druge, a suprotnim nabojem privlače jedni druge. Budući da bijele krvne stanice imaju isti naboj, nisu u stanju ukloniti parazite. Kada koristimo zapper, paraziti gube vanjsku membranu s negativnim nabojem i bijela krvna zrnca mogu ih lako ukloniti, očistiti tijelo, ublažiti bol (npr. Migrene) i izliječiti tijelo.

Ispod je kratki isječak koji prikazuje uništavanje vanjske membrane parazita do kojeg dolazi zbog frekvencijskih valova koje ispušta uređaj Zapper.

Razne studije su pokazale da slaba električna struja ne nanosi nikakvu štetu čovjeku, ali pojedinačne frekvencije uništavaju mikroorganizme. Ubija viruse i bakterije u tri minute, trakavice i gliste za pet i grinje u sedam minuta.

Postupak liječenja

Prije liječenja popijte puno vode kako biste olakšali detoksikaciju tijela. Terapija traje ukupno 61 minutu, podijeljenu na sljedeći način:

 • U prvih 7 minuta (uključimo aparat i držimo ručke u rukama) uništavamo parazite, zatim pravimo pauzu od 20 minuta da se virusi i bakterije oslobode umirućih parazita;
 • Zatim opet držite ručke 7 minuta. U drugom krugu uništavamo bakterije i viruse objavljene u prethodnom koraku, a zatim ponovno pravimo 20-minutnu stanku. U to se vrijeme virusi umirućih bakterija oslobađaju;
 • I na kraju, posljednja 7-minutna terapija da se unište posljednji pušteni virusi.

Ova ponavljanja potrebna su za uništavanje parazita u prvoj fazi, a zatim uništavanje bakterija i virusa koji su živjeli unutar prvih parazita u drugom i trećem stupnju.

Za očuvanje zdravlja dr. Hulda Clark preporučuje upotrebu Zapera jednom tjedno, osobama sa prehladom, gripom i anginom 3-4 puta tjedno. U većini slučajeva gripa ili prehlada se izliječe nakon jedne terapije. Važno je piti puno čiste vode kako bi tijelo moglo ukloniti sve toksine iz tijela. NE SMIJU ga koristiti samo osobe sa pejsmejkerima, trudnice i bebe.

UČINCI

Nakon primjene Zapera, može doći do Jarisch-Herxheimer-ove reakcije. Ovo je reakcija na toksine, koji se oslobađaju kada se štetni mikroorganizmi u ljudskom tijelu usmrte. Ova je reakcija uobičajena u liječenju antibioticima. Učinkovito liječenje uništava staničnu membranu bakterije i oslobađa toksine u krvotok, uzrokujući upalu. Imunološki sustav brzo stupa u akciju i uklanja bakterije i upale; međutim, osoba se u međuvremenu može znojiti, imati vrućicu, glavobolju, bolove u mišićima, nizak krvni tlak itd.

Nakon korištenja Zapper uređaja mogu se dogoditi slični efekti, ali nisu opasni po život. Mogući simptomi mogu se pojaviti u roku od nekoliko sati nakon korištenja Zappera, a mogu uključivati vrućicu, nizak krvni tlak, glavobolju, bolove u mišićima, nemir;, ali se spontano rješavaju u roku od nekoliko sati. Možete piti vodu s C vitaminom ili drugim tvarima koje imaju protuupalno djelovanje kako biste ubrzali uklanjanje simptoma.

Stoga ne bismo trebali koristiti uređaj Zapper više od jednog sata dnevno, jer bi se tijelo moglo otrovati prekomjernom količinom toksina iz mrtvih parazita, bakterija i virusa koje imamo u našem tijelu. Nakon korištenja Zappera tijekom 14 dana, moramo napraviti pauzu od 14 dana i sljedeći mjesec ponoviti tretman.

Kako utječu paraziti na naše zdravlje?

Paraziti su mali organizmi koji ulaze u naše tijelo kroz tjelesne otvore, rane i dišne puteve, tražeći zaklon i hranu za život i razmnožavanje. Paraziti su nositelji bakterija, virusa i gljivica. Kontaminanti, koji hrane parazite, ulaze u naše tijelo s zrakom koji udišemo, s hranom i pićima koje jedemo, te s proizvodima koje nanesemo na kožu.

Paraziti su za nas štetni, jer mijenjaju kemijske funkcije u tijelima, što narušava normalno funkcioniranje stanica, oštećuje tkivo povlačenjem hranjivih tvari, truje nas tvarima koje eliminira u svojim procesima. Ove toksične sekrecije uzrokuju toksičnost tkiva, što je jedan od glavnih uzroka bolesti. Čak 95% poznatih bolesti proizlazi iz prisutnosti parazita i toksina u tijelu.

Ako je osoba zaražena parazitima, često može imati: glavobolju, osip, groznicu, grčeve, osjeća se slabo, povraća, znoji se noću, može biti apatična, depresivna, kronično umorna, imati alergije na hranu, nije zdrava, razdražljva je, itd.

Preopterećenje parazitima očituje se kao kronična bolest, izgaranje, umor, gljivične infekcije, bol u različitim dijelovima tijela i migrene. Paraziti uzrokuju i ozbiljnije bolesti poput:

 • Alzheimerova i Parkinsonova bolest,
 • Multipla skleroza,
 • autizam,
 • različite vrste karcinoma (često ih nalazimo u jetri),
 • HIV,
 • endometrioza (uzrokuje neplodnost i bol),
 • Chronova bolest (autoimuna bolest kod koje imunološki sustav napada gastrointestinalni trakt, izazivajući kroničnu upalu),
 • Kaposijev sarkom (tumor uzrokovan humanim herpesvirusom u prisutnosti drugih čimbenika),
 • imunosupresija (suzbijanje normalnog funkcioniranja imunološkog sustava),
 • oksidativni stres (slobodni radikali),
 • dijabetes
 • astma
 • artritis-bol u zglobovima (bakterije koje potječu od većih parazita- Ascaris, strongyloides, trihineloza – sve to može zaraziti mozak i mišiće pored zglobova),
 • prehlada

naručite naše proizvode

Top