fbpx
ionex logo

Zapper Rapid orgon 30kHz s gel elektrodama

949,00kn
125,95 €

★★★★★

ZAPPER je generator frekvencijskih valova koji pomoću vibracija uklanja parazite s vašeg tijela. U svakom se tijelu nalaze i šire brojni paraziti štetni za zdravlje. Zapper koristi specifičnu frekvenciju od 30 kHz koja ubija sve parazite – inače bismo se morali ponašati sa svakim parazitom na pojedinačnoj frekvenciji.

Gelne elektrode omogućuju jednostavniju upotrebu Zapper uređaja jer ih nanosimo na kožu koja nam drži ruke slobodnima.

Ovaj je uređaj možete koristiti i s bakrenim ručkama.

ZAPER – Što je to?

Zapper Rapid 30 kHz Orgone s gel elektrodama je generator frekvencijskih valova koji vibracijama uklanja parazite iz vašeg tijela. U svakom tijelu se nalazi i širi mnogo parazita, jer se neprestano hrane raznim metalima i plijesnima, koji u naše tijelo ulaze u tragovima hranom, zrakom itd.

Paraziti su uzrok mnogih neizlječivih bolesti: Alzheimerove bolesti, Parkinsove bolesti itd. Doktorica Hulda Clark razvila je Zapper, jedinstveni uređaj koji je potpuno neškodljiv za tijelo. O tome je napisala i knjigu pod naslovom “Terapija za sve bolesti”, u kojoj objašnjava kako je izliječila brojne pacijente ovom terapijom. Radi sa slabom strujom od 3,5 mA, naponom 9V i ne uzrokuje nikakvu štetu ljudskom tijelu. NE SMIJU ga koristiti samo osobe sa srčanim pejsmejkerima, trudnice i bebe.

Kako djeluje?

Zaper uklanja omotnicu parazita koji je negativno nabijen. Ovojnica je glavni razlog zašto bijela krvna zrnca ne mogu ukloniti parazite iz tijela. Ova nemoć uklanjanja nastaje zato što i bijela krvna zrnca i ovojnica parazita imaju negativan naboj. Po zakonu polarnosti znamo da se negativni naboji međusobno odbijaju, a suprotni naboji privlače jedni druge. Kad se zatvori uz pomoć slabe struje, uklanja naboj parazita, omogućujući tako bijelim krvnim ćelijama da poduzmu akciju i uklone parazite. Kao rezultat, oni pročišćavaju i liječe tijelo, uklanjaju bol (npr. Migrenu).

Kratki videozapis koji prikazuje uništavanje ovojnice parazita frekvencijskim valovima koji proizvode Zappicator i Zaper uređaji

Mnoga znanstvena istraživanja pokazala su da slaba električna struja ne nanosi štetu čovjeku. Međutim, dokazano je da pojedinačne frekvencije uništavaju mikroorganizme. Ako je učinkovitost zatvaranja predstavljena brojevima:

  • uklanjanje virusa i bakterija u 3 minute
  • uklanjanje glista i grinja u 7 minuta

Postupak liječenja

Prije terapije pijemo vodu kako bismo olakšali detoksikaciju tijela. Započinjemo s prvim 7-minutnim tretmanom. Tretman traje ukupno 61 minutu i podijeljen je na sljedeći način

  • 7 min uključeno – 20 minuta pauze (isključite aparat)
  • opet 7 min – 20 min pauze
  • 7 min = puni tretman (61 min) .

Tijekom pauze ostavite elektrode zalijepljene za kožu i po želji možete privremeno odvojiti utikač od elektroda (ali ne zaboravite ponovno priključiti utikače kada započinjete sljedeći 7-minutni tretman).

Potrebno je više ponavljanja da se unište paraziti u prvoj fazi, a zatim da se unište bakterije i virusi koji su živjeli unutar prvih parazita u drugoj i trećoj fazi.

Za održavanje zdravlja dr. Hulda Clark preporučuje korištenje jednom tjedno; za osobe sa prehladom, gripom i anginom 3-4 puta tjedno. U većini slučajeva gripu ili prehladu riješite već nakon prve primjene jedne terapije. Važno je piti puno čiste vode kako bi tijelo moglo izlučiti sve toksine. NE SMIJU koristiti samo osobe koje imaju pejsmejker, trudnice i bebe.

UČINCI

Nakon primjene Zapera, može doći do Jarisch-Herxheimer-ove reakcije. Ovo je reakcija na toksine, koji se oslobađaju kada se štetni mikroorganizmi u ljudskom tijelu usmrte. Ova je reakcija uobičajena u liječenju antibioticima. Učinkovito liječenje uništava staničnu membranu bakterije i oslobađa toksine u krvotok, uzrokujući upalu. Imunološki sustav brzo stupa u akciju i uklanja bakterije i upale; međutim, osoba se u međuvremenu može znojiti, imati vrućicu, glavobolju, bolove u mišićima, nizak krvni tlak itd.

Nakon korištenja Zapper uređaja mogu se dogoditi slični efekti, ali nisu opasni po život. Mogući simptomi mogu se pojaviti u roku od nekoliko sati nakon korištenja Zappera, a mogu uključivati ​​vrućicu, nizak krvni tlak, glavobolju, bolove u mišićima, nemir;, ali se spontano rješavaju u roku od nekoliko sati. Možete piti vodu s C vitaminom ili drugim tvarima koje imaju protuupalno djelovanje kako biste ubrzali uklanjanje simptoma.

Stoga ne bismo trebali koristiti uređaj Zapper više od jednog sata dnevno, jer bi se tijelo moglo otrovati prekomjernom količinom toksina iz mrtvih parazita, bakterija i virusa koje imamo u našem tijelu. Nakon korištenja Zappera tijekom 14 dana, moramo napraviti pauzu od 14 dana i sljedeći mjesec ponoviti tretman.

naručite naše proizvode

Top