fbpx
ionex logo

IONEX Classic

1.700,00kn
225,63 €
*cijena uključuje popust od 15%

★★★★★

AKCIJA u razdoblju od 01.08.-31.08.2021.
5 % popusta pri kupnji jednog ionizatora, 10 % popusta pri kupnji dva ili više ionizatora
ionex audio auto classic sauna

IONEX ionizator vrlo učinkovito (do 99,98%) čisti zrak i dugotrajno je rješenje za ljude koji su podložni groznici, alergijama, prehladi, gripi, astmi i visokom krvnom tlaku, jer:

Rješava probleme astmatičara i osoba s alergijama – uklanja groznicu, alergije i druge respiratorne probleme;
Zimi rješava prehladu i gripu – sprječava infekciju i uklanja simptome;
Uklanja zagađivače zraka – prašinu, mirise, bakterije, viruse, alergene, ispušne plinove, čađu, kemikalije, čestice PM-a;
Poboljšava opće zdravlje – lako udisanjem negativnih iona;
Koristi tehnologiju ugljičnih četkica – ne proizvodi ozon, postiže brže čišćenje i bolje terapeutske rezultate (naš je proizvod jedini na svijetu koji ima podatke o potpunom uklanjanju simptoma alergije, astme i visokog krvnog tlaka).

Dostupno u 2 boje. Više o prednostima pročitajte u opisu u nastavku.

Prije dvije godine kupio sam ionizator za svoju obitelj. Moja kćer je alergična na prašinu, a učinak ionizatora je bio vidljiv nakon pola godine. Problemi s alegrijom su se smanjivali iz dana u dan.
Marko Vidović
2019, ★★★★★

Prednosti

Korištenjem IONEX ionizatora, korisnici će primijetiti sljedeće prednosti:

Smanjenje respiratornih i bronhijalnih problema – negativni ioni otvaraju vaše dišne ​​putove, omogućujući ispiranje sluznice; pomaže otpustiti sluz kako biste je iskašljali; povećavaju apsorpciju kisika u krvi

Uklanja i najmanje sitne čestice iz zraka – negativni ioni potpuno čiste zrak, čak i čestice koje mjere 0,01 mikrometara (PM čestice)

Smanjuje i uklanja probleme sa svim vrstama alergija – učinkovito snižava razinu histamina na prirodan način bez neželjenih nuspojava, bez obzira na vrstu alergena.

Smanjuje hormon stresa – oslobađa vas glavobolje, umora i drugih posljedica stresa

Brzi rezultati – prvi znakovi olakšavanja simptoma mogu se osjetiti već za nekoliko dana, ovisno o intenzitetu i vrsti problema

Uravnotežuje rad tijela – hormonske funkcije, uravnotežuje krvni tlak, kontrolira puls, poboljšava koncentraciju, jača imunološki sustav

Nema nuspojava – za razliku od raznih tableta i sprejeva, negativni ioni se mogu udisati neposredno pored ionizatora, sigurno i bez ikakvih ograničenja. Zbog toga to znači bolji i brži terapeutski učinak od ostalih ionizatora

Dugoročno rješenje bez ozona – IONEX ionizator će raditi besprijekorno najmanje 10 godina (čak i duže uz dobro održavanje). Također nikada neće proizvesti štetni ozon.

Ulaganje u vaše zdravlje – ionizator ima i preventivnu ulogu za vaše zdravlje jer neprestano čisti zrak u sobi u kojoj se nalazi. Izbjegavajte štetne bakterije, prašinu i viruse prije nego što mogu dospjeti u pluća i naštetiti vam

Izuzetno jednostavan za korištenje – sve što trebate učiniti je uključiti ionizator na odgovarajuće mjesto i to je to. Ionizator čini ostalo

Vrlo mala potrošnja energije – troši samo 1,6W električne energije, što je vrlo isplativo

Ne smeta vas – IONEX ionizator je vrlo mali i ne prizvodi nikakve zvukove. U sobi ga nećete niti primijetiti.

Glavna nadogradnja od uobičajenih pročišćivača zraka – većina uređaja za pročišćavanje zraka nema ionske funkcije. Oni koji ga imaju, puno su manje učinkoviti zbog manje proizvodnje iona. IONEX ionizator čisti i obogaćuje zrak mnogo bolje i nema skrivenih troškova povezanih s promjenom filtera (ne koristi ih, za razliku od pročišćivača zraka)

Jednostavno održavanje – sve što vam je potrebno za dobro održavanje je tkanina od mikrovlakana i minuta slobodnog vremena jednom tjedno.

Što su negativni ioni?

Molekule zraka nose električni naboj, koji može biti ili pozitivno ili negativno nabijen. Pozitivni ioni povezani su s raznim zdravstvenim simptomima poput umora, glavobolje i respiratornih problema. Ionex ionizatori poboljšavaju vaše dobro stanje čišćenjem zraka u unutrašnjosti do 99,98% uz pomoć negativnih iona.

Kako radi?

Mi udišemo zrak u zatvorenom prostoru mnogo češće od vanjskog zraka, čineći stoga kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru od primarne važnosti za naše zdravlje. Ionex ionizatori stvaraju negativne ione uz pomoć posebne patentirane četkice od ugljika koja otpušta negativne ione u zrak bez prisustva nezdravog ozona. Taj se proces naziva ionizacijom zraka.

Proizvodnja negativnih iona

Rezultat je čistog zraka od 99,98% koji je još uvijek ispunjen s dovoljno negativnih iona za pozitivne ljekovite učinke. Prirodna obrana vašeg tijela poboljšat će se jačanjem imunološkog sustava i ukupne vitalnosti. Samo velika količina negativnih iona može ljudima s astmom, alergijama i visokim krvnim tlakom omogućiti pozitivne učinke koje ionizacija donosi. Oni čak uklanjaju simptome ovih bolesti. Puno povratnih informacija zadovoljnih kupaca potvrđuje učinkovitost Ionex terapije negativnim ionima.
 

Rezultati

Nakon korištenja naših ionizatora tijekom određenog vremena možete očekivati:

  • manje stresa i anksioznosti
  • ublažavanje astme, bronhitisa i drugih respiratornih bolesti
  • poboljšavanje unutarnje smirenosti i koncentraciju
  • snažno umanjenje simptoma migrene i glavobolje
  • niži krvni tlak
  • ublažavanje alergijskih reakcija

Tehničke specifikacije

Težina

0,6 kg

Dimenzije

15 × 15 × 5 cm

Potrošnja električne energije (snaga)

1,6 W

Mrežni napon

220 – 240 V, 50 / 60Hz

Izlazni napon (ugljična četkica)

Cca. 370V

Ukupna proizvodnja negativnih iona

Do 4,5 x 10 ^ 7 (ioni / cm ^ 3, sek) i protok 0,51 x 10 ^ 13 (ioni / sek)

Predviđeno trajanje rada uređaja

Do 10 godina i više

Dimenzije

Promjer 11cm, visina 5cm

Težina

Ionizator 0,44 kg, Ionizator s kutijom i uputama 0,68 kg

Boja

Bijela, crna

Jamstvo

2 godine

naručite naše proizvode

Top