fbpx
ionex logo

IONEX Auto

2.000,00kn
265,45 €

★★★★★

AKCIJA u razdoblju od 01.08.-31.08.2021.
5 % popusta pri kupnji jednog ionizatora, 10 % popusta pri kupnji dva ili više ionizatora
ionex audio auto classic sauna

IONEX auto ionizatori za automobile pomoću patentirane četkice od ugljika čiste 99,98% zraka u unutrašnjosti vašeg vozila. Znanstvena istraživanja dokazuju da je zrak u vozilima jako zagađen kancerogenim česticama, virusima i bakterijama.

Ionex pruža najbolji ionizator automobila na temelju činjenice da vaš automobil čisti četiri puta brže od bilo kojeg ionizatora koji je trenutno prisutan na tržištu. Čišći zrak u vašem vozilu ne samo da će vas učiniti zadovoljnijim, već i usredotočenijim i pažljivijim vozačem. 

 
Prije dvije godine kupio sam ionizator za svoju obitelj. Moja kćer je alergična na prašinu, a učinak ionizatora je bio vidljiv nakon pola godine. Problemi s alegrijom su se smanjivali iz dana u dan.
Marko Vidović
2019, ★★★★★
ionex auto za čist zrak

Najbolji ionizator za automobile na tržištu

Ionex automobilski ionizator smatra se najboljim iz sljedećih razloga:

Vrijeme čišćenja – čisti zrak do četiri puta brže od ostalih ionizatora koji su trenutno na tržištu.

Prolazi kroz najmanju nečistoću zraka – eliminira sve, od prljavštine, prašine, formaldehida, pa sve do virusa, bakterija, ispušnih plinova, cigaretnog dima, polena i aerosola.

Bez mirisa – ionizator osim funkcije čišćenja uklanja i sve neugodne mirise. Jesmo li to spomenuli, ali i sam ne daje miris?

Drži fokus i budnost -negativni ioni znanstveno su dokazali da povećavaju apsorpciju kisika u krvi i poboljšavaju fokus, budnost i sigurnost tijekom vožnje.

Učinkovitost se ne smanjuje s vremenom – bez obzira koliko dugo vozite, pozitivni učinci mogu se osjetiti kroz cijelo vrijeme.

Smanjuje razinu stresa -negativni ioni znanstveno dokazano snižavaju razinu hormona stresa koji je uvijek viši za vrijeme vožnje.

Zrak u vašem automobilu

Zrak u automobilu ubrzo postaje zasićen pozitivnim ionima, što ga čini opasnim i za vozača i za putnike. Razina kisika u njihovoj krvi smanjuje se, a rezultati su pospanost, umor, sporo vrijeme reakcije, gubitak koncentracije i pojačana iritacija. Te se posljedice ne mogu umanjiti ili ukloniti zagrijavanjem, hlađenjem ili filtracijom, jer ne utječu na kvalitetu zraka. Klimatizacija uništava i negativne ione, čineći zrak prljavim, ustajanim i visoko je koncentriran štetnim ispušnim plinovima.

Kako radi?

Negativni ioni nastali pomoću Ionex patentirane četkice od ugljika hvataju viruse i bakterije, ostavljajući tako zrak čistim do 99,98%. Negativni ioni vežu se i uklanjaju pozitivne čestice iz zraka. Te pozitivne čestice uključuju prljavštinu, prašinu, formaldehid, izlučivanje smole, viruse, bakterije, neugodne mirise, mrtve čestice kože, ispušne plinove i kemikalije. Uklanja se i najmanja, najopasnija nečistoća zraka veličine 0,01 mikrona – dim cigarete, polen, čestice PM i aerosoli. Svi se uspješno neutraliziraju Ionex ionizatorom.

 
ionex auto zdravlje i ioni

Za volanom

Znanstveno je dokazano da negativni ioni snižavaju razinu hormona stresa. Zbog toga je vozač mirniji, koncentriraniji i usredotočeniji. Svi ti elementi doprinose sigurnijoj vožnji. To je posebno važno za profesionalne vozače, jer sve svoje radno vrijeme provode u automobilu. Ionex automobilski ionizator dodatna je vrijednost, budite jedan od sigurnih i zdravih vozača s ionizacijom u vašem automobilu.

Faradayev kavez

Automobilska metalna konstrukcija djeluje poput Faradayevog kaveza prema zakonima fizike. To znači da sprječava svježe ionizirane molekule izvana da prodru u automobil. Negativni ioni na vanjskoj strani atoma su vrlo osjetljivi. Obično ispadnu nakon što zrak udari u metal. Posljedično, zrak koji ulazi u automobil prilično je siromašan negativnim ionima, što znači da smo vrlo brzo iscrpljeni.


Tehničke specifikacije

Težina

0,4 kg

Dimenzije

15 × 15 × 11 cm

Boja

Crna

Potrošnja električne energije (snaga)

1,3 W

Napon transformatora

3000V

Mrežni napon

12 – 24V, 50 / 60Hz

Ukupna proizvodnja negativnih iona

Do 2,7 x 10 ^ 7 (ioni / cm ^ 3 sek) i brzina protoka od 0,51 x 10 ^ 13 (ioni / sek)

Predviđeno trajanje rada uređaja

Do 10 godina

Dimenzije

Promjer 11cm, visina 5cm

Težina

Ionizator: 0,4 kg, Ionizator s kutijom i uputama 0,55 kg

Jamstvo

2 godine

naručite naše proizvode

Top